Cautare

1712 de rezultate pentru "service televiziune romtelecom" (3.86 secunde)
Compania americana Microsoft va scadea în 2008 preturile pentru sistemul de operare Vista în 70 de tari, odata cu lansarea pe piata a Service Pack 1, transmite Reuters, citat de Mediafax.Vânzarile Vista, prin intermediul magazinelor si al internetului, reprezinta sub 10% din licentele Windows comercializate de Microsoft.
Service Pack 2. ... Vista SP2, ca orice Service Pack de la Microsoft, cuprinde in primul rand toate update-urile de la SP1 pana acum.
Odata cu intrarea oficiala a iPad in Romania, reteaua iStyle va oferi si service pentru acest produs.
Furnizorii de net sustin ca ACTA i-ar putea transforma intr-o politie online Aplicarea prevederilor Tratatului Comercial Anti-Contrafacere (ACTA) ar putea transforma furnizorii de servicii de acces la Internet in "Politia Internetului" si va "incarca investitional" bugetele operatorilor telecom, potrivit lui Mihai Batrineanu, presedintele Asociatiei Nationale a Internet Service Providerilor (ANISP).
Trecand peste faptul ca vad utilitatea pentru ei, pentru vanzatori, atunci cand trebuie sa trimita produsele defecte la service, un alt motiv bun nu cred ca exista. ... Cate produse poti avea in service intr-o luna?
- aranjamente florale - rochii de mireasa si costume pentru mire - marturii si invitatii - service foto-video - artisti si formatii pentru nunta - inele de logodna si verighete - service NOI si PREMIERE pe piata romaneasca.
Proiectul ‘‘Sanse la un viitor mai bun‘‘, este implementat de TMD Lasting Service SRL, in parteneriat cu Asociatia EUROCLASSTRAINING, fiind cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ‘‘Investeste in oameni".
Belle Vie revolutioneaza piata de retail farmaceutic din Romania folosind o noua metoda de expunere mult mai dinamica si interactiva pentru clienti, introducand conceptul de self-service cu ajutorul Self Service Kiosk, dedicat celor care doresc o interactiune rapida si eficienta intr-un mediu placut si util.
Sambata, in prima zi de vot, ma aflam la un service auto. In timp ce asteptam factura l-am intrebat pe patronul service-ului, inginer auto, absolvent al Universitatii Bucuresti, daca merge la vot.
Un tehnician mecanic care isi face un service auto incepe cu cheia si cricul si ajunge la 60 de ani proprietar peste zece service-uri dotate ca in Austria si specializate in masini care nu se mai pot repara decat daca le faci diagnosticul pe computer.
Un tehnician mecanic care isi face un service auto incepe cu cheia si cricul si ajunge la 60 de ani proprietar peste zece service-uri dotate ca in Austria si specializate in masini care nu se mai pot repara decat daca le faci diagnosticul pe computer.
Service-urile refuza clientii care au asigurare RCA la Euroins: "Nu va repara nimeni masina".
Tesla recheama in service peste doua milioane de masini, din cauza unei defectiuni a sistemului de pilot automat, adica acel autopilot.
Principalii operatori alternativi in acest domeniu sunt firme care furnizeaza si serviciu de transmisie prin cablu a programelor de televiziune, cum ar fi UPC Romania (care a preluat Astral Telecom) si RCS&RDS.
HISTORY® este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. ... Televiziunea HISTORY este disponibila prin Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV si Orange TV.
De altfel, valoarea investitiilor Cosmote in Romania a atins deja 250 milioane de euro, ceea ce reprezinta jumatate din cele 500 milioane de euro pe care Grupul Cosmote s-a angajat sa-l investeasca in tara noastra la preluarea de la Romtelecom a fostei retele Cosmorom.
Canalele noastre sunt prezente in ofertele tuturor celorlalti operatori de cablu, printre care UPC, Romtelecom, Focus Sat sau AKTA".
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Ei au tinut sa acuze "concurenta neloiala” pe care ziarele trusturilor de presa care au si un post de televiziune o fac celorlalte publicatii.
Puteti citi in continuare partea a VI-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Nu poluarea din industria de televiziune, nu la aia va referiti.
google-analytics.com